Vloer- en tegelwerken 

Dé ideale partner voor duurzame tegelwerken.

Vloer- en wandtegels zijn van vitaal belang tijdens uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wanneer deze geplaatst zijn krijgt u een eerste idee van hoe uw woning er zal uitzien. Om de woning van uw dromen te bekomen laat u  uw tegels best door een professional plaatsen.

Als professional met meer dan 20 jaar ervaring klaar ik de klus en ben ik de perfecte partner voor al uw duurzame vloer- en tegelwerken. 

Vloeren

Over de jaren heen heb ik een aanzienlijke expertise kunnen opbouwen over alles wat te maken heeft met vloeren. Wilt u meer informatie over akoestische en/of thermische vloerisolatie of over het uitvoeren van chapewerken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid u graag bij de keuze van uw vloeren. Elk type tegel is anders en heeft unieke eigenschappen. Samen kiezen we de ideale tegel voor uw project. 

Aan de slag 

Bij ieder project en ieder type tegel ga ik op de gepaste wijze te werk en streef ik de perfectie na. Kiest u voor een tegelvloer in een mortelbed? Of liever een gelijmde bevloering? Beide zijn perfect mogelijk. U kiest de tegel en de afwerking, en ik voer de werken met alle plezier voor u uit. Krijgt u graag wat advies? Met met jarenlange ervaring als vloerder help ik u graag verder. VTY Vloer- en Tegelwerken garandeert hoogwaardige afwerking bij alle tegelwerken zoals: 

  • gewone vloertegels
  • exclusieve vloertegels
  • wandtegels
  • natuursteen
  • keramiek

Wandtegels 

Wanneer u tijdens uw nieuwbouw- of renovatiewerken kiest voor wandtegels maakt u een slimme en duurzame keuze. Niet enkel geven tegels uw woning een stijlvolle uitstraling, ook gaan deze materialen een leven lang mee. Wilt u werken met een specifiek patroon of met speciale tegels? Ik plaats ze volledig naar uw wens. VTY Vloer- en Tegelwerken kunnen de plaatsing van uw tegels ook combineren met andere werken zoals een badkamerrenovatie. Hierbij voorzie ik bijvoorbeeld onder de tegels doeken van Kerdi, deze vormen een waterafstotend scherm rond uw bad of douche. Op die manier garandeer ik u een prachtig en duurzaam resultaat in iedere kamer van uw huis. 

Contact

Geïnteresseerd in advies, een gratis opmeting of wil u meteen een gratis offerte voor uw werken in Limburg? Neem contact op met mij via het handige contactformulier op deze website.