Badkamerrenovaties 

VTY biedt u een totaalpakket aan

Heeft uw badkamer nood aan een opfrisbeurt? Wilt u gewoon iets anders? Laat u niet tegenhouden en maak uw dromen waar. Bij VTY Vloer- en Tegelwerken bieden we u een totaalpakket aan.

Niet enkel kan ik uw tegels perfect plaatsen, ook alle andere projecten tijdens uw badkamerrenovatie kan ik aan. U heeft voldoende aan één aannemer wanneer u kiest voor VTY. Van afbraak tot plaatsing van de badkamermeubels en de finishing touches, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. 

Loodgieterij

De eerste stap na het uitbreken van uw oude badkamer is het bekijken van de loodgieterij. Dienen bepaalde leidingen verlegd te worden of moet ik leidingen plaatsen om uw droom waar te maken? Geen probleem, u mag het allemaal in uw plannen opnemen. Wanneer alles tiptop in orde is met uw leidingen en afvoeren gaan we verder met uw concrete badkamerrenovatie. 

Tegelwerken 

Uw badkamer volledig personaliseren? Dat kan met tegels. U maakt de keuze en ik plaats uw tegels op vakkundige wijze. Op die manier werken we samen toe naar de badkamer van uw dromen. Combineer uw tegelwerken met een volledige badkamerrenovatie voor het mooiste resultaat. 

Inrichting 

Bij oplevering dient uw badkamer tiptop in orde te zijn. Daar horen vaak ook schrijn- of pleisterwerken. Ook die karweien voer ik op vakkundige wijze uit. Plaatsing van verwarming en radiatoren hoort er ook bij, net als een energetische meting. Samen met de meubelen en het kraanwerk breng ik zo de finishing touch aan bij uw badkamerrenovatie. 

Contact

Geïnteresseerd in advies, een gratis opmeting of wil u meteen een gratis offerte voor uw werken in Limburg? Neem contact op met mij via het handige contactformulier op deze website.