Oprit en terras 

U kiest de stijl, ik voer de bestratingswerken uit.

Heeft de buitenkant van uw woning zijn beste dagen gehad? Is het tijd om uw woning een frisse, nieuwe look te geven? Denk eens aan een nieuw terras of een nieuwe oprit. De uitstraling van uw huis wordt er een stuk antrekkelijker mee. Voor kwaliteitsvol werk, zowel binnen als buiten, moet u bij VTY Vloer- en Tegelwerken zijn.

Opritten & terrassen

Wilt u heerlijk genieten op uw terras of iedere dag met plezier de oprit oprijden? Ik neem deze met veel plezier voor u onder handen. Niet enkel maken deze ingrepen uw woning veel comfortabeler, u mag ook een stijlvol resultaat verwachten. Geniet in de zomer van uw heerlijk vernieuwd terras. Nodig vrienden uit voor een barbecue. Uw gasten zullen versteld staan van het comfort en de klasse die uw woning uitstraalt. 

Diverse materialen 

De klant komt bij mij altijd op de eerste plaats. U kiest de materialen en kan daarna zorgeloos alle werken aan mij overlaten. Ik leg vloeren en terrassen aan, volledig naar uw stijl. Kiest u ervoor om de tegel naadloos te laten overlopen om een ruim gevoel te creëren? Zo worden de binnen- en buitenkant van uw woning één geheel. Bent u fan van een strakke look of kiest u voor een meer landelijke uitstraling? De keuze ligt volledig bij u, denk maar aan materialen als: 

  • klinkers
  • natuursteen
  • keramische tegels

Een persoonlijke aanpak 

U kan zeggen dan vloeren in mijn bloed zit. Na een leercontract bij mijn vader af te werken ben ik mij blijven specialiseren in verschillende soorten projecten. Na meer dan 20 jaar ervaring durf ik mezelf een expert noemen. Ik werk als zelfstandige op mijn eentje. Dat ik geen medewerkers heb is voor u enkel een voordeel: ik spreid mijn aandacht niet over een oneindig aantal werven. U komt bij mij dus altijd op de eerste plaats. 

Contact

Geïnteresseerd in advies, een gratis opmeting of wil u meteen een gratis offerte voor uw werken in Limburg? Neem contact op met mij via het handige contactformulier op deze website.