Chapewerken

Prachtig afgewerkte vloeren voor een warme thuis

Wilt u dat uw vloeren decennialang meegaan? Bent u opzoek naar een duurzaam resultaat? Dan hebt u nood aan professionele chapewerken. In Limburg staat VTY Vloer- en Tegelwerken voor u klaar. Een perfect egale vloer als ideale basis voor alle soorten vloerbekleding, dat is wat u van mij kan verwachten.

Chape, de basis voor een perfecte vloer

Een laag chape of dekvloer is de ideale basis voor de meest uiteenlopende vloerbekledingen. Door deze laag over de betonnen ondergrond of isolatielaag aan te brengen, werkt u  alle ongelijkheden weg. Kiest u voor klassiek parket, warme kurk, strakke gietvloeren, stralende epoxy of liever een stijlvolle tegel? Alles is mogelijk en komt mooi tot zijn recht met een egale laag chape. 

Verschillende soorten chape-technieken 

Een persoonlijke aanpak is waar ik voor sta, ook bij uw chapewerken. Afhankelijk van de ondergrond of andere projecten, bijvoorbeeld vloerverwarming, pas ik de vorm van het aanbrengen van de chape aan. Zo bekomt u steeds het mooiste en meest duurzame resultaat. Zo plaats ik bijvoorbeeld: 

  • hechtende chape
  • niet-hechtende chape
  • zwevende chape

Met vakkennis komt kwaliteit 

Door een uitgebreide ervaring en vakkennis van plus 20 jaar kan ik u kwaliteitsvol werk garanderen. Bent u in het stadium van een ruwbouw en heeft u al de buitenschrijnwerken en bepleistering afgewerkt? Wanneer alle nutsleidingen geplaatst zijn kan u VTY Vloer- en Tegelwerken uit Neerpelt inschakelen voor alle chapewerken.

Contact

Geïnteresseerd in advies, een gratis opmeting of wil u meteen een gratis offerte voor uw werken in Limburg? Neem contact op met mij via het handige contactformulier op deze website.