VTY Vloer- & Tegelwerken

VTY Vloer- en Tegelwerken uit Neerpelt, dat is vloeren met vakmanschap, passie en traditie.

ERVARING

Ik, Yves Sak, startte in 2012 VTY als zelfstandig vloerder. U kan zeggen dat vloeren in mijn bloed zit, want ook mijn vader is vloerder. Na mijn leercontract bij mijn vader bleef ik in de zaak en ondertussen heb ik meer dan 20 jaar ervaring in vloerwerken.

VEELZIJDIG VLOERDER

Mooi wonen moet voor iedereen haalbaar zijn. Zoekt u iemand die niet enkel kan vloeren, maar ook bestratingswerken kan uitvoeren, badkamers kan renoveren en andere karweien kan opknappen?

ZELFWERKEND PATROON

Als zelfstandige vloerder werk ik bewust zonder medewerkers. Zo kan kan ik u steeds de nodige aandacht geven en kwaliteit garanderen. Zo bent u zeker van een perfecte vloer én een persoonlijke aanpak op maat.

Vloer- & Tegelwerken

Nieuwe vloeren om trots op te zijn

Bent u aan het verbouwen of realiseert u een nieuwbouwproject? Wanneer het tijd is voor vloer- en tegelwerken, kies dan voor VTY. Ik zorg voor vloeren met uitstraling en karakter, gelegd volgens de regels van de kunst. Als vloerder uit Neerpelt ben ik voornamelijk actief in de regio Limburg.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik u gericht advies geven over al uw vloerwerken. U kan steeds beroep doen op mijn expertise. Wanneer u meer informatie wil over akoestische en/of thermische vloerisolatie sta ik voor u klaar. Ook voor het uitvoeren van chapewerken kan u mijn diensten inschakelen. Op die manier bent u zeker van vakwerk. Ik begeleid u ook graag bij uw vloerkeuze, zodat u beschikt over een vloer die perfect bij uw manier van leven past. Voor vloeren in uw woning of op uw terras kan u steeds terecht bij VTY Vloer- en Tegelwerken.

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer voor al uw vloerwerken in Limburg? Neem contact op met VTY Vloer- en Tegelwerken uit Neerpelt voor gerichte inlichtingen.

Ervaring

Vloeren zit in mijn bloed. Ondertussen heb ik meer dan 20 jaar ervaring met vloer- en tegelwerken. Een garantie op de hoogste kwaliteit.

Heel Limburg

Vanuit Neerpelt kom ik naar u toe voor kwaliteitsvol werk. Dit voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in gans Limburg.

Meer dan tegels leggen

Duurzaam vloeren houdt meer in dan enkel tegels plaatsen. Ook het uitbreken van tegels, het afvoeren van puin en het leggen van chape kan u aan mij toevertrouwen.

Hebt u een vraag?

VTY Vloer- & Tegelwerken uit Neerpelt, dat is passie, traditie en vakmanschap. Ik hou rekening met uw wensen, noden en budget bij ieder project. Zoekt u een totaalservice binnen Limburg? Contacteer dan VTY Vloer- en Tegelwerken. Samen bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Geniet ook meteen van een vrijblijvende opmeting en een vrijblijvende offerte.

Onze diensten

VLOER- & TEGELWERKEN

VLOER- & TEGELWERKEN

Bent u aan het verbouwen of laat u een nieuwbouwwoning plaatsen? Wanneer de tijd voor de vloer- en tegelwerken aanbreekt kan u beroep doen op de services van VTY Vloer- en Tegelwerken. Ik geef u een eerste zicht op de finale uitstraling van al uw kamers. Laat deze werken uitvoeren door een professioneel vloerder voor een mooi en duurzaam resultaat. Meer informatie
BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Is uw badkamer toe aan een grondige renovarie? Laat uw badkamerdromen een realiteit worden en maak een afspraak voor uw badkamerrenovatie bij VTY Vloer- en Tegelwerken. Eén aannemer, met alle expertise op zak, voor een prachtig resultaat. Meer informatie
OPRIT & TERRAS

OPRIT & TERRAS

Iedere dag met plezier thuiskomen via een toegankelijke oprit of in de zomer wegdromen op een prachtig terras? VTY Vloer- en Tegelwerken helpt u om dit te realiseren. Met ervaring in kwaliteitsvolle bestratingswerken leg ik met veel zorg uw terrassen en opritten aan. Meer informatie
CHAPEWERKEN

CHAPEWERKEN

Duurzame vloerwerken opleveren is ons doel. Zo kan u jarenlang genieten van uw vloer. Chapewerken zijn daarbij essentieel. Dankzij deze perfect egale basis gaat vloeren makkelijker en krijgt u een mooier eindresultaat. Voor duurzame en hoogwaardige vloerwerken moet u bij VTY Vloer- en Tegelwerken zijn.   Meer informatie

Vraag meteen een gratis offerte aan!

Nood aan professionele vloerwerken in Neerpelt en omstreken? Contacteer VTY Vloer- en Tegelwerken en geniet meteen van een gratis opmeting en gratis offerte.

Gratis offerte
call-to-action