Onze tegelwerken maken een verschil...

011 96 01 35

Bestratingswerken in diverse materialen
Rij met plezier over uw perfect aangelegde oprit.

Mooi afgewerkte vloeren en tegelwerken in uw woning met een toegankelijke oprit voor de deur, VTY Vloer- en Tegelwerken uit Neerpelt kan beide wensen voor u vervullen. Met kwaliteitsvolle bestratingswerken leg ik uw terrassen en opritten aan.

Opritten & terrassen

Schakel me eveneens in voor gepaste vloerwerken rond uw woning. U beschikt snel over een gebruiksvriendelijk terras en oprit. Niet alleen u maar ook uw gasten zullen hiervan kunnen genieten wanneer ze op bezoek komen.

Diverse materialen

Ik leg vloeren en terrassen aan in de materialen die u wenst. Op die manier kan u de stijl van uw woning doortrekken naar de tuin en de oprit. Een landelijke of moderne uitstraling verkrijgt u door een keuze te maken voor:

  • klinkers
  • natuursteen
  • keramische tegels

Persoonlijke service

VTY Vloer- en Tegelwerken combineert kwaliteitsvolle werken met een onberispelijke service naar de klanten toe. U verkrijgt van mij erg interessante prijzen, eerlijk technisch advies en correct aangelegde opritten en terrassen.

Contact

Terrassen aanleggen, opritten voorzien of klanten helpen een leverancier te zoeken voor klinkers en natuursteen, u telefoneert vandaag nog naar VTY Vloer- en Tegelwerken voor oplossingen op maat bij bestratingswerken. In Neerpelt is het uw vaste partner.

Uw project
van a tot z

Gratis opmeting & offerte

Voor nieuwbouw & renovatie